Outlaw processing troubles.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Brent
    Junior Member
    • Jan 2002
    • 27

    Outlaw processing troubles.

    I am posting this here because it was stated that the 1066 has the same processing chip. I haven't had time to check my 1066 yet I will get to it over the next couple of days if I can. Just thought we 1066 owners should do some testing.

    http://ubb.outlawaudio.com/ubb/Forum15/HTML/000800.html
  • Kevin D
    Ultra Senior Member
    • Oct 2002
    • 4601

    #2
    Must just be an Outlaw thing.. I have my fronts set to large and flipped through Blade II that I got used the other night.. DTS-ES and definately had sub output!

    Kevin D.

    Comment

    • wng
      Senior Member
      • Dec 2002
      • 102

      #3
      Just tried it, no problems here. I have a 5.1 setup, but set all 7 speakers for Large, turned my 1075 off, selected DTS-ES from LOTR-EE (which I'm borrowing from a friend, what timing!) and got output from my sub.

      Comment

      • Brent
        Junior Member
        • Jan 2002
        • 27

        #4
        Yeah it works for me too. I set all spaeakers to large and watched LOTR EE and everything worked just fine.

        Comment

        Working...
        😀
        😂
        🥰
        😘
        🤢
        😎
        😞
        😡
        👍
        👎
        Searching...Please wait.
        An unexpected error was returned: 'Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.

        Please push the back button and reload the previous window.'
        An unexpected error was returned: 'Your submission could not be processed because the token has expired.

        Please push the back button and reload the previous window.'
        An internal error has occurred and the module cannot be displayed.
        There are no results that meet this criteria.
        Search Result for "|||"